Valmisverho Hehku,135 x 250 cm, 2 väriä

Syksyinen valmisverho Hehku, jossa on yhdistelmäripustusnauha ja mukana silitettävä nauha lyhennystä varten. Verho on päärmätty myös helmasta.

Hehku-valmisverhon on suunnitellut Terhi Laitakari. Akvarellimaisesti toteutetussa kuosissa on yöllinen tunnelma ja kukkien värit tuntuvat hohtavan hiljaa omaa valoaan. Syysverhoihin upeasti sopiva tumma taustaväri tekee kuosista maagisen ja intensiivisen. Värivaihtoehtoina ovat hehkeä fuksia ja leimuava terra. Materiaalina on ylellinen perkaalipuuvilla.

Suomalaista suunnittelua.

Design from finland merkki

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

  • Kuosisuunnittelija: Terhi Laitakari
  • Kuosin nimi: Hehku
  • Valmistus Espanjassa
  • Materiaali: 100% perkaalipuuvilla
  • Öko-Tex 100-sertifikaatti
  • Pesu: konepesu 40 astetta
  • Yksittäispakattu

Syksyinen valmisverho Hehku on valmistettu perkaalipuuvillasta, joka on erittäin pehmeää, sileää ja laadukasta puuvillaa. Lanka on tiukkakierteistä ja kangas on tiheään kudottu. Perkaalipuuvillan lankatiheys onkin suuri, yli 200 lankaa pysty- ja vaakasuunnassa neliötuumalla. Valmisverholla on Öko-Tex 100- sertifikaatti, joka takaa että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja.

Verhon yläreunassa on kätevä yhdistelmäripustusnauha, jonka avulla voit ripustaa verhot kolmella eri tavalla: verhotankoon, verhokoukuilla tai nipsuilla. Kuja verhotangolle on leveä; kujaan mahtuu läpimitaltaan max. 40 mm verhotanko. Yhdistelmäripustusnauha on pehmeää, joten verhot laskostuvat kauniisti. Verhon sivut ja alareuna on päärmätty. Jos sinun tarvitsee lyhentää verhoa, niin se käy kätevästi ilman ompelukonetta silitettävällä lyhennysnauhalla. Sen avulla voit lyhentää verhot haluamaasi pituuteen. Taita verhon helma haluamastasi kohdasta ja silitä nauha päärmeeseen. Silityslämpötila max 150 astetta.

Katso myös Hehku- kuosin sisustustyynyt täältä.

Vilpolan kuosit ovat suomalaista suunnittelua ja niillä on Design from Finland-merkki. Lue täältä lisää merkistä!

Lisätiedot

Väri

Terra