Pussilakanasetti Kettu uneksuu, 2 väriä

99,90 

Pohjoisten mytologioiden tuuheahäntäinen kettu seikkailee tämän pussilakanasetin kuosissa. Kasviaiheet, kukat sekä pilvet puhuvat pohjoisen kieltä. Tämän kotimaisen pussilakanasetin syliin on mukava kierähtää ketun kainaloon kuuntelemaan sen kertomia tarinoita ja nukahtaa virkistävään uneen. Terhi Laitakarin suunnitteleman pussilakanasetin materiaalina on iholla ylellisen pehmeältä tuntuva perkaalipuuvilla. Ihanina värivaihtoehtoina ovat lempeä beige ja viileä minttu.

Suunnittelija Terhi Laitakari tarinoi kuosista seuraavaa: ”Halki pohjoisten metsien vuodenkierron hiippaa kettu: läpi kevään ujon valon ja kesän runsaan kukkeuden, lävitse syksyn täyteläisten värien ja talven pumpulisten luminietosten. Kettu kahmaisee vuodenajat tuuhealla hännällään kuin haavilla, ja se tulvii tarinoita – ketun kokemia ja näkemiä seikkailuja. Kotimetsässään kettu ravistaa hännästään seikkailujen hippuset mättäälle, ja kirjoo ne tarinoiksi turkkinsa pinnalle kuin koreaksi viitaksi. Pesäkolon lämmössä kettu tarinoi poikasilleen – osoittaa kuonollaan kirjottua kohtaa turkissaan ja kertoo sen tarun.”

Ihana lahjaidea ❤

Suomalaista suunnittelua. Avainlipputuote.

Design from finland merkki avainlipputuote

 • Kuosisuunnittelija: Terhi Laitakari
 • Kuosin nimi: Kettu uneksuu
 • Ompelu: Suomessa
 • Kankaanpainatus: Latviassa
 • Materiaali: 100 % perkaalipuuvilla
 • Avainlippu-merkki
 • Design from Finland -merkki
 • Öko-Tex 100 -sertifikaatti
 • Easy Care -käsittely
 • Bio Polish-entsyymikäsitelty
 • Pesu: konepesu 60 astetta, suosittelemme pesua ennen käyttöönottoa. Kutistuvuus n. 2 %.
 • Pussilakana 150 x 210 cm ja tyynyliina 50 x 60 cm
Lasten pussilakanasetti, nuorten pussilakanasetti, aikuisten pussilakanasetti – kuosi sopii kaikille, ikään katsomatta!

Laadukas pussilakanasetti kestää käytössä ja pehmeiden lakanoiden väliin on mieluisa pujahtaa ja nukahtaa. Kotimaiset pussilakanamme on valmistettu iholla ihanan tuntuisesta perkaalipuuvillasta. Se on erittäin sileäpintaista ja pehmeää puuvillaa. Perkaalipuuvillan kudonnassa käytetty lanka on tiukkakierteistä ja kangas on tiheään kudottu. Perkaalipuuvillan määritelmään kuuluukin, että sen lankatiheys eli TC-luku (thread count) on suuri, yli 200 lankaa pysty- ja vaakasuunnassa neliötuumalla. Pussilakanaseteillämme on Öko-Tex 100 -sertifikaatti, joka merkitsee, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja on turvallinen herkällekin iholle.

Uuden mallistomme perkaalipuuvillassa on Easy Care -käsittely, mikä tekee materiaalista vieläkin pehmeämmän tuntuisen. Easy Care-käsittely myös vähentää rypistymistä ja tekee siten silityksen helpommaksi. Vilpolan pussilakanoiden yläreunoissa on aukot käsille helpottamaan täkin pujottamista pussilakanan sisään. Kangas on myös käsitelty ympäristöystävällisellä Bio Polish -entsyymikäsittelyllä. Tämä käsittely vähentää kuidun päitä kankaan pinnalla, joten nyppyyntyminen ei ole huolena.

Pussilakanasetti kaiken ikäisille, olipa etsinnässä sitten aikuisten tai lasten pussilakanasetti.

👉 Tyylikkäänä yksityiskohtana pussilakanoissamme on niiden ulkopuolelle ommellut kauniit ja kestävällä tikkauksella tehdyt huivinsaumat. Pussilakanasettimme sisältävät sekä pussilakanan että yhden tyynyliinan. Tyynyliinoja on ostettavissa myös erikseen!

Pussilakanaseteillämme on Design from Finland- ja Avainlippu-merkit. 

Lisätiedot

Väri

Beige, Minttu