VILPOLAN TARINA – kuoseja pikantein maustein

 

Vilpolan sydämessä asustavat kuvioidut sisustustekstiilit ja kankaat: Vilpola on suomalaisten suunnittelijoiden kuosittama sisustustekstiilimallisto. Kuosit ovat suomalaista suunnittelua; ajattomia ja itsevarmoja. Mallistojen takana olevat suunnittelijat antavat kuvioihin pohjoisten leveyspiirien kosketuksen, riippumatta siitä, mistä päin maailmaa kuosin idea onkaan lähtöisin.

Vilpola on kasvanut kangasmallistosta myös valmistuotteita tarjoavaksi merkiksi. Valikoimista löydät kauneutta ja iloa kodin sisustukseen esimerkiksi verhojen, pöytäliinojen, pussilakanoiden ja torkkupeittojen muodossa. Tärkeää Vilpolalle on tuoda työtä Suomeen ja siitä syystä mahdollisuuksien mukaan ompelutamme valmistuotteet Suomessa. Vilpolan valmistuotteilla onkin Avainlippu-merkki. Kuosisuunnittelu on aina suomalaista ja Vilpolalla on myös Design from Finland-merkki. Mallistoja ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Vilpola on perustettu paikassa, jossa on ollut ennen Vilpolan tanssilava. Siellä piilee myös ajatus Vilpolan ytimestä: hengähdä hetkeksi ennen seuraavaa tanssia ja voit jatkaa taas kepein askelin kohti uusia, kauniita seikkailuja.