Vilpolan syksy 2021/talvi 2022-mallisto vierailee muistoissa ja pohtii muistin merkitystä. Jokaisen oma historia koostuu erilaisista muistoista – kokonaisista ajanjaksoista, lyhyemmistä hetkistä tai ihan pienistä välähdyksistä. Muisti kutoo koko ajan elämistämme muistikuvien tiheää viidakkoa, monien tapahtumien yhteenpunoutunutta ja monisyistä verkostoa. Vilpolan uudessa mallistossa kuljetaan muistojen matkassa. Koettu elämä ja sen tarinat piirtyvät kankaalle suunnittelijoiden persoonallisin piirroin.

Syksy-/talvimalliston kauniit värit sisustavat kotisi riemuiten: kirpeän raikkaat, syksyisen leiskuvat, mausteisen lempeät, täyteläisen juhlavat sävyt värittävät malliston kuoseja. Mallistossa on neljä näyttävää, vilpolamaisen kookasta kuosia, joiden suunnittelijoina ovat olleet Johanna Aalto ja Terhi Laitakari.

Valitsemillasi sisustustekstiileillä on sinulle miellyttäviä muistoja luova merkitys. Kauniit sisustustekstiilit kohottavat mielialaa nykyhetkessä, mutta ne värittävät myös menneisyyttä. Koettu aika tekee meistä jokaisesta oman itsemme, yksilön. Vilpolan uusi mallisto on kauniiden ja voimaannuttavien muistojen ylistys. Malja kauneudelle!

Vilpola – hetki aikaa pysähtyä.