Pussilakanasetti Sitruunat, 2 väriä

99,90 

Niina Palorannan suunnitteleman kotimaisen pussilakanasetin kuosi on sitruunaisen kirpeä ja raikas. Siinä yhdistyvät graafiset hedelmät ja minimalistinen ruutukuvio tyylikkääksi kokonaisuudeksi. Lakanoiden ylellisen pehmeä perkaalipuuvilla hellii ihoasi koko yön. Sitruunat-pussilakanasetin herkulliset värivaihtoehdot ovat keltainen ja oranssi.

Suunnittelija Niina Paloranta kertoo tästä kirpeän raikkaasta kuosistaan näin: ”Kuulostaa varmasti vähän hassulta, mutta sitruunat ovat jo pitkään inspiroineet. Sitruunoissa kiehtoo niiden raikkaus ja selittämätön muodon ja värin tasapaino. Kerta toisensa jälkeen tuo kauneus saa minut tarttumaan siveltimeen ja tutkimaan sitä tarkemmin. Tämä sitruunainen kuosi, sai alkunsa aamupalapöydässä. Kulhollinen sitruunoita näytti niin kauniilta aamuauringossa, että halusin ikuistaa ne paperille. Lopullinen kuosi on ehdottomasti ylistys kesälle, valolle ja ihanille hetkille ystävien seurassa kesäisen piknikin äärellä. ”

Asiakkaan arvostelu tuotteesta:
” Mielettömät lakanat! Kaunis, värikylläinen printti ja pehmeä mutta napakka kangas. Arjen luksusta parhaimmillaan.” Heidi H, Helsinki

Suomalaista suunnittelua. Avainlipputuote.

Design from finland merkki avainlipputuote

 • Kuosisuunnittelija: Niina Paloranta
 • Kuosin nimi: Sitruunat
 • Ompelu: Suomessa
 • Kankaanpainatus: Latviassa
 • Materiaali: 100 % perkaalipuuvilla
 • Avainlippu-merkki
 • Design from Finland -merkki
 • Öko-Tex 100 -sertifikaatti
 • Easy Care -käsittely
 • Bio Polish-entsyymikäsitelty
 • Pesu: konepesu 60 astetta, suosittelemme pesua ennen käyttöönottoa. Kutistuvuus n. 2 %.
 • Pussilakana 150 x 210 cm ja tyynyliina 50 x 60 cm
Laadukas pussilakanasetti on avain hyviin yöuniin

Laadukas pussilakanasetti kestää käytössä ja pehmeiden lakanoiden väliin on mieluisa pujahtaa ja nukahtaa. Kotimaiset pussilakanamme on valmistettu iholla ihanan tuntuisesta perkaalipuuvillasta. Se on erittäin sileäpintaista ja pehmeää puuvillaa. Perkaalipuuvillan kudonnassa käytetty lanka on tiukkakierteistä ja kangas on tiheään kudottu. Perkaalipuuvillan määritelmään kuuluukin, että sen lankatiheys eli TC-luku (thread count) on suuri, yli 200 lankaa pysty- ja vaakasuunnassa neliötuumalla. Pussilakanaseteillämme on Öko-Tex 100 -sertifikaatti, joka merkitsee, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja on turvallinen herkällekin iholle.

Uuden mallistomme perkaalipuuvillassa on Easy Care-käsittely, mikä tekee materiaalista vieläkin pehmeämmän tuntuisen. Easy Care -käsittely myös vähentää rypistymistä ja tekee siten silityksen helpommaksi. Vilpolan pussilakanoiden yläreunoissa on aukot käsille helpottamaan täkin pujottamista pussilakanan sisään. Kangas on myös käsitelty ympäristöystävällisellä Bio Polish -entsyymikäsittelyllä. Tämä käsittely vähentää kuidun päitä kankaan pinnalla, joten nyppyyntyminen ei ole huolena.

👉 Tyylikkäänä yksityiskohtana pussilakanoissamme on niiden ulkopuolelle ommellut kauniit ja kestävällä tikkauksella tehdyt huivinsaumat. Pussilakanasettimme sisältävät sekä pussilakanan että yhden tyynyliinan. Tyynyliinoja on ostettavissa myös erikseen!

Pussilakanaseteillämme on Design from Finland- ja Avainlippu-merkit. Lue lisää merkeistä täältä.

Lisätiedot

Väri

Keltainen, Oranssi