Jälleenmyyjiltämme ostettavissa oleva kangasmallisto:

Tällä sivulla ensimmäisenä on Vilpolan kevät/kesä 2022-malliston kangasvalikoima sekä sen jälkeen aikaisempien mallistojen vielä valikoimissa olevat kankaat. Huomaathan, että kaikista kuoseista ja niiden värityksistä ei ole saatavilla valmistuotteita. Vilpolan kauniit kuosit ovat suomalaisten suunnittelijoiden tekemiä ja niillä on Design from Finland-merkki.

Kankaat ovat myynnissä vain jälleenmyyjillämme.

👉 Etsi lähin jälleenmyyjäsi!

 

Kevät / Kesä 2022

Vilpolan uusin kangasmallisto on löytänyt inspiraationsa puutarhan kätköistä ja rehevästä kasvukaudesta.

Kankaiden pohjalaatuja on kolmea erilaista, ja jokaisen kuosin pohjalaaduiksi on valittu kuviota sekä sen värejä parhaiten tukevat laadut:

  • Ryhdikäs ja paksu puuvilla toistaa värit upeasti. Paksu puuvilla on merseroitu, Easy Care-käsitelty sekä Bio Polish-entsyymikäsitelty. Käsittelyt tekevät kankaasta kestävämpää, pehmeämpää ja antavat sille kiiltoa lisäten värien syvyyttä sekä helpottavat silittämistä.
  • Tyylikäs perkaalipuuvilla, joka toistaa värit hienosti. Se on erittäin pehmeää, tiheään kudottua kangasta.  Perkaalipuuvillan TC-luku on yli 200. Perkaalipuuvilla on sekä Easy Care-käsitelty että Bio Polish-entsyymikäsitelty. Käsittelyt tekevät kankaasta pehmeämpää ja kestävämpää sekä helpottavat silittämistä.
  • Kauniisti läpikuultava puuvillasekoite, joka toistaa kuvion ja värit himmeämmin.

 

Paksu puuvilla ja perkaalipuuvilla sopivat monipuolisesti sekä sisustukseen että vaatetukseen ja puuvillasekoite on parhaimmillaan verhoissa. Kaikilla laaduilla on Öko-Tex 100-sertifikaatti, joka takaa sen, että materiaalit sopivat herkimmillekin ihoille. Puuvillamme painetaan Latviassa ja puuvillasekoite Espanjassa.

 

Syksy 2021 / Talvi 2022

Vilpolan uusin kangasmallisto esittäytyy upeine kuoseineen ja värivaihtoehtoineen. Syksy-/talvimalliston teema – muistot ja muisti – ovat piirtyneet kankaille suunnittelijoiden persoonallisin piirroin.

Kankaiden pohjalaatuja on kolmea erilaista: ryhdikästä paksua puuvillaa, joka toistaa värit upeasti, tyylikästä perkaalipuuvillaa, joka myös toistaa värit hienosti ja on erittäin pehmeää sekä kauniisti läpikuultavaa puuvillasekoitetta, joka toistaa kuvion ja värit himmeämmin. Paksu puuvilla ja perkaalipuuvilla sopivat monipuolisesti sekä sisustukseen että vaatetukseen ja puuvillasekoite on parhaimmillaan verhoissa. Jokaisen kuosin pohjalaaduiksi on valittu kuviota ja sen värejä parhaiten tukevat laadut.

 

Kevät / Kesä 2021

Vilpolan uusin kangasmallisto esittäytyy kuoseineen ja värivaihtoehtoineen. Kevät-/kesämalliston teeman, levollisten aamujen, mukaan kankaiden kuosit ja väritykset ovat täynnä valoisan vuodenajan aikaisten aamujen valoa ja värejä.

Kankaiden pohjalaatuja on kolmea erilaista. Lähes kaikkia kuoseja ja sen värityksistä on saatavilla jokaisella kolmella laadulla: ryhdikkäänä paksuna puuvillana, joka toistaa värit upeasti,  tyylikkäänä perkaalipuuvillana, joka myös toistaa värit hienosti ja on erittäin pehmeää sekä kauniisti läpikuultavana puuvillasekoitteena, joka toistaa kuvion ja värit himmeämmin. Paksu puuvilla ja perkaalipuuvilla sopivat monipuolisesti sekä sisustukseen että vaatetukseen ja puuvillasekoite on parhaimmillaan verhoissa.

Syksy 2020 / Talvi 2021

Tästä näet Vilpolan syysmalliston kangasvalikoiman kuoseineen ja värityksineen. Syksyn ja talven malliston kangasvalikoima tarjoaa upeita kuoseja ja värejä.

Kevät 2020 / Kesä 2020

Tästä näet Vilpolan kevätmalliston kangasvalikoiman kuoseineen ja värityksineen.