Tältä sivulta löydät uuden syyssesongin kankaamme sekä aikaisempien mallistojen kankaat, jotka vielä ovat valikoimissa. Huomaathan, että kaikista kuoseista ja värityksistä ei ole saatavilla valmistuotteita. Vilpolan kankaiden kuosit ovat suomalaisten suunnittelijoiden käsialaa

Kankaat ovat myynnissä vain jälleenmyyjillämme. Etsi lähin jälleenmyyjäsi!

Syksy 2020 / Talvi 2021

Tästä näet Vilpolan uusimmassa mallistossa olevan kangasvalikoiman kuoseineen ja värityksineen. Syksyn ja talven malliston kangasvalikoima tarjoaa upeita kuoseja ja värejä.

Metritavaran pohjalaatuja on kolmea erilaista. Jokaista kuosia ja sen väritystä on saatavilla kankaana kolmessa eri laadussa: kauniisti läpikuultavana puuvillasekoitteena, tyylikkäänä perkaalipuuvillana sekä ryhdikkäänä paksumpana puuvillana. Paksu puuvilla ja perkaalipuuvilla sopivat monipuolisesti sekä sisustukseen että vaatetukseen ja puuvillasekoite on parhaimmillaan verhoissa.

Kevät 2020 / Kesä 2020

Tästä näet Vilpolan kevätmalliston kangasvalikoiman kuoseineen ja värityksineen. 

Syksy 2019 / Talvi 2020

Tästä näet Vilpolan syksyn kangasmalliston kuoseineen ja värityksineen. Kuosien aiheiden ja värimaailmojen mukana matkataan kanervikosta vuorten huipulle ja aina avaruuteen asti – katsomaan maisemia läheltä ja kaukaa. Väreissä on maata ja taivasta, niiden hehku kietoo meidät turvalliseen ja mukavaan kainaloonsa.