Toimitusehdot

Voimassa 25.02.2020 alkaen.

 

1. Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteet myy:
Tekstiilipalvelu Oy
Y-tunnus: 0596381-8
Vilpolantie 1
37800 TOIJALA
0400 728 503 (arkisin klo 10-18).

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomen alueella, Ahvenanmaata lukuunottamatta.

2. Tuotehinnat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

3. Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.vilpola.com, ostoskorin kautta. Tuotteet ja toimitus maksetaan tilauksen yhteydessä. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, josta käy ilmi tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

4. Toimitusaika

Pyrimme lähettämään tuotteet noin 1-4 arkipäivässä tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli toimitusaika pitenee merkittävästi, asiakaspalvelumme pyrkii olemaan yhteydessä tilaajaan mahdollisimman pian. Vilpola / Tekstiilipalvelu ei vastaa kuljetusyrityksestä johtuvista viivästyksistä tilausten toimittamisessa.

5. Toimitustavat ja toimituskulut

Toimitamme tuotteita tällä hetkellä Suomeen, Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Nouto Postista 6,90€. Yli 79€:n tilauksiin toimitus Postiin on ilmainen. Posti ohjaa paketin mahdollisimman lähelle antamaasi osoitetta, joko lähimpään Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Kun tilauksesi lähtee matkaan, saat sähköpostitse lähetystunnuksen, jolla voit seurata lähetyksesi kulkua. Saat Postilta ilmoituksen sähköpostitse ja tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa. Pakettia säilytetään 7 vrk.

Nouto pakettiautomaatista 6,90€. Yli 79€:n tilauksiin toimitus Postin pakettiautomaattiin on ilmainen. Jos haluat pakettisi tiettyyn pakettiautomaattiin, käytä tätä toimitustapaa ja valitse sinulle sopiva noutopiste verkkokauppamme Kassalla. Lähimmät pakettiautomaatit listataan ilmoittamasi toimitusosoitteen perusteella. Kun tilauksesi lähtee matkaan, saat sähköpostitse lähetystunnuksen, jolla voit seurata lähetyksesi kulkua. Saat Postilta ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostitse, kun pakettisi on noudettavissa valitsemastasi pakettiautomaatista. Pakettia säilytetään 7 vrk. Jos pakettiautomaatti on täynnä, paketti ohjautuu lähimpään Postin palvelupisteeseen. Osa valikoimamme tuotteista ylittää pakettiautomaattiin sopivat mitat, joten niiden toimitus on mahdollista ainoastaan Postin toimipisteeseen.

Postin kotiinkuljetus 9,90€. Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat pakettisi kotiin kannettuna. Posti ottaa puhelimitse yhteyttä vastaanottajaan 1-2 työpäivän kuluessa lähettämisestä toimitusajankohdan sopimiseksi.

6. Maksutavat

Käytössämme on Paytrail Oyj:n maksutavat, jotka mahdollistavat turvallisen verkkomaksamisen omassa verkkopankissasi sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Voit valita seuraavista maksutavoista:

    • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksut
    • Luottokorttimaksut seuraavilla korteilla: Visa, Visa Electron, Mastercard
    • Mobiilimaksaminen MobilePay-sovelluksella
    • PayPal-tili
    • Collector Lasku ja Osamaksu. Korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti, laskuun lisätään 2,95 euron laskutuspalkkio. Saat laskun sähköpostitse (lähettäjä Collector Bank) tai kirjeenä tilaustasi seuraavan kuukauden puolivälissä. Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Laskun saatuasi voit tarkastella laskun tilaa myös kirjautumalla osoitteeseen oma.collector.fi. Jos haluaisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa laskussa oleva vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta oma.collector.fi miten allekirjoitus tehdään. Laskulla tai osamaksulla on mahdollista maksaa tuotteita 5000 eurolla ja takaisinmaksuaika on 1-36 kk. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, ja laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95€ kuukaudessa. Kun valitset Collector -laskulla tai tililuotolla maksamisen, voit tehdä tilauksen ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi. Lisätietoa Collector Laskusta ja Osamaksusta löydät osoitteesta www.collector.fi.

Maksupalvelutarjoaja Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj
Y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

7. Palautusehdot

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske alennettuja tuotteita. Palautus on asiakkaalle ilmainen, mutta ostamisesta syntynyttä toimitusmaksua ei valitettavasti palauteta. Mikäli tilauksessasi on ollut ilmainen toimitus ja palautettavien tuotteiden hyvityksen jälkeen tilauksen lopullinen summa jää alle ilmaisen toimituksen rajan, veloitamme postikulut hyvityksen yhteydessä. Tuote/tuotteet tulee pakata hyvin, jotta ne eivät rypisty ja paketit rikkoudu palautuksessa. Mikäli tuote ei enää vastaa uutta ja käyttämätöntä tuotetta, Vilpola pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta.

Jos haluat tehdä palautuksen, ota yhteyttä sähköpostitse vilpola@vilpola.com. Emme hyväksy palautettuja tuotteita, jotka ovat palautuneet ilman ennakkoyhteydenottoa meihin. 

Pyydämme ilmoituksessanne ilmoittamaan:

Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
Tilaajan tiedot
Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle.
Hyväksytyn palautuksen jälkeen palautamme kauppasumman noin kahden viikon kuluessa. Rahat palautetaan maksujärjestelmäämme hoitavan Paytrailin kautta. Raha palautuu sinne, mistä alkuperäinen tilauksen maksu on tapahtunut.

Huomioithan, että pelkkä tavaran palauttaminen, tai paketin noutamatta jättäminen ilman erillistä ilmoitusta, ei mene palautusoikeuden piiriin. Ilmoitusvelvollisuus täyttyy sopimalla palautuksesta Vilpolan kanssa sähköpostitse. Noutamattomista paketeista perimme erillisen maksun, joka kattaa paketin lähetys- ja palautuskulut. Maksun suuruus on 13,80 €.

Mikäli tuotteet palautuvat meille asiakkaan antamien virheellisten osoitetietojen vuoksi, emme korvaa postituskuluja, vaan veloitamme ne Postin voimassa olevan hintataulukon mukaisesti.

Reklamaatio: Jos toimitettu tuote on vioittunut, ota pikimmiten meihin yhteyttä: vilpola@vilpola.com.

8. Muuta

Force Majeure: Tekstiilipalvelu Oy pidättää oikeuden keskeyttää velvollisuuksiensa täyttämisen asiakkaitaan kohtaan force majeure -tilanteissa (esim. sota, sodanomaiset tapahtumat, vallankumous, kapina, viranomaistoimet, lakko, työsulku, kauppasaarto, luonnonkatastrofi, tulipalo, kuljetushäiriöt, tuonti- ja vientikiellot ja muut vastaavat ylivoimaiset esteet) jopa 10 kuukauden ajaksi. Tällaisessa tapauksessa sekä Tekstiilipalvelu Oy:llä että asiakkaalla on oikeus purkaa sopimus ilman vahingonkorvausvelvollisuutta.

Käytämme sivustollamme evästeitä mahdollisimman hyvän palvelun takaamiseksi. Lue lisää evästeiden käytöstä.

Elinkeinoharjoittajan tiedonantovelvollisuuden täyttämiseksi (ADR-direktiivi): Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Henkilötietojen käsittely