Kaikki tuotteet

Täältä löydät Vilpolan kaikki tuotteet, jotka ovat tällä hetkellä myynnissä. Vilpolan sisustustekstiileillä saat kotisi hymyilemään kanssasi.  Vilpolan valmistuotevalikoima tarjoaa esteetikolle ja intohimoiselle sisustajalle monipuolisesti sisustustekstiilejä keittiöstä makuuhuoneeseen.

Suosimme tuotteissamme luonnonmateriaaleja ja ne valmistetaan korkealaatuisista puuvilla- ja puuvillasekoitekankaista. Meille Vilpolassa on tärkeää tuoda työtä Suomeen ja siitä syystä suunnittelun lisäksi kaikki valmistuotteet ommellaan Suomessa torkkupeittoa lukuun ottamatta. Vilpolan tuotteilla on sekä Avainlippu- että Design from Finland-merkki.

Huomioithan, että tuotteiden kuviokohdat vaihtelevat riippuen kankaan leikkauskohdasta.

Näytetään tulokset 1–56 / 121

Tässä osiossa ovat kaikki Vilpolan tällä hetkellä myynnissä olevat tuotteet. Vilpolan kotimaisten sisustustekstiilien valmistuotevalikoimamme sisältää sisustusherkkuja keittiöstä makuuhuoneeseen.  Vilpola saa kauneutta rakastavan kodin hehkumaan!

Valikoimistamme löydät sekä tyylikkyyttä ja näyttävyyttä että toisaalta myös kepeää iloa kodin sisustukseen. Vilpolan pussilakanasetit, pöytäliinat, verhot, kapat, tyynynpäälliset ja monipuolisesti käytettävät torkkupeitot ovat esteetikon mieleen.

Suosimme tuotteissamme luonnonmateriaaleja ja ne valmistetaan korkealaatuisista puuvilla- ja puuvillasekoitekankaista. Meille Vilpolassa on tärkeää tuoda työtä Suomeen ja siitä syystä suunnittelun lisäksi kaikki tuotteet ommellaan Suomessa torkkupeittoa lukuun ottamatta. Vilpolan tuotteilla on sekä Avainlippu- että Design from Finland-merkki.

Huomioithan, että tuotteiden kuviokohdat vaihtelevat riippuen kankaan leikkauskohdasta.