Pussilakanasetti Naamiaiset, 2 väriä

99,90 

Koira-aiheinen pussilakanasetti “Naamiaiset” on ehdottaman hyväntuulinen. Suomessa valmistettu pussilakanasetti ihanine kuvioaiheineen kertoo niistä voimauttavista hetkistä, joita karvakaverin kanssa voi viettää – oli se sitten koira, kissa tai joku muu. Kotimaiset lakanat pedattuna sänkyyn ja käpertyminen karvakaverin (tai tässä tapauksessa lukuisten karvakavereiden) hännän mutkaan nukkumaan, täydellistä! Naamiaisten pussilakanasetit ovat perkaalipuuvillaisia, mikä tarkoittaa, että ihotuntuma on todella ihana. Naamiaiset-pussilakanasettejä on saatavilla sekä raikkaan ja viileän sinisävyisenä sekä lämpimän ja maanläheisen terranvärisenä.

Kuosissa koreilee ihmisen paras ystävä tai monen monta sellaista – koira, turre, rekku, sesse, halli, koirus, karvaturri, haukku… Tässä koira-aiheisessa kuosissa esiintyvät ainakin suomenpystykorva tarkkavainuisine kirsuineen ja husky naamiomaisine kasvokuvioineen. Kuosin on suunnitellut Terhi Laitakari ja hän on toteuttanut sen maalaten sekä piirtäen. Hän kertoilee kuosista näin:

”Monilukuinen koirakatras parveilee sikin sokin niin, että pitää tarkkaan katsoa, mistä toinen kuono alkaa ja mihin toinen hännänpää loppuu. Heilutetaan häntiä, ulvotaan, torkutaan, haistellaan ilmaa, hymyillään, lymyillään pensaissa, ja osa turreista onkin naamioitunut tuuheaan kasviaiheeseen. Ja siellä lymyilee lisää pieniä metsän otuksia nekin naamioituneena aluskasvillisuuden sekaan.”

⁠Osta itselle tai lahjaksi ❤

Suomalaista suunnittelua. Avainlippu-tuote.

Design from finland merkki avainlipputuote

 

 • Kuosisuunnittelija: Terhi Laitakari
 • Kuosin nimi: Naamiaiset
 • Ompelu: Suomessa
 • Suunnittelu: Suomessa
 • Kankaanpainatus: Latviassa
 • Materiaali: 100 % perkaalipuuvilla
 • Avainlippu-merkki
 • Design from Finland -merkki
 • Öko-Tex 100 -sertifikaatti
 • Easy Care -käsittely
 • Bio Polish -entsyymikäsitelty
 • Pesu: konepesu 60 astetta, suosittelemme pesua ennen käyttöönottoa. Kutistuvuus n. 2 %.
 • Pussilakana 150 x 210 cm ja tyynyliina 50 x 60 cm.
Koira-aiheinen pussilakanasetti on lasten ja aikuisten mieleen!

Pehmeä pussilakanasetti on ihoystävällinen valinta. Perkaalipuuvillainen pussilakana ja tyynyliina pitävät ihostasi hyvää huolta ja toivottavat unen tervetulleeksi. Perkaalipuuvilla on erittäin sileäpintaista ja iholla ylellisen pehmeän sekä viileän tuntuista. Pussilakanaseteillämme on Öko-Tex 100 -sertifikaatti, joka merkitsee, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja on turvallinen herkällekin iholle.

Perkaalipuuvillan kudonnassa käytetty lanka on tiukkakierteistä ja kangas on tiheään kudottu. Perkaalipuuvillan määritelmään kuuluukin, että sen lankatiheys eli TC-luku (thread count) on suuri, yli 200 lankaa pysty- ja vaakasuunnassa neliötuumalla.

Vilpolan pussilakanasetit ommellaan Suomessa. Kotimaiset petivaatteet tuovat hyvän mielen, kun tiedät olevasi mukana säilyttämässä työpaikat Suomessa.

Kotimaisten pussilakanasettiemme perkaalipuuvillalla on Easy Care -käsittely, mikä tekee materiaalista vieläkin pehmeämmän tuntuisen. Easy Care -käsittely myös vähentää rypistymistä ja tekee siten silityksen tai mankeloinnin helpommaksi. Vilpolan pussilakanoiden yläreunoissa on aukot käsille helpottamaan täkin pujottamista pussilakanan sisään. Kangas on myös käsitelty ympäristöystävällisellä Bio Polish -entsyymikäsittelyllä. Tämä käsittely vähentää kuidun päitä kankaan pinnalla, joten nyppyyntyminen ei ole huolena.

👉 Tyylikkäänä yksityiskohtana pussilakanoissamme on niiden ulkopuolelle ommellut kauniit ja kestävällä tikkauksella tehdyt huivinsaumat. Pussilakanasettimme sisältävät sekä pussilakanan että yhden tyynyliinan. Tutustu myös muihin pussilakanasetteihimme!

Pussilakanaseteillämme on Design from Finland- ja Avainlippu-merkit. Lue lisää merkeistä täältä.

Lisätiedot

Väri

Sininen, Terra

Saatat myös pitää...