Pöytäliina Uusi sato, 2 väriä, eri kokoja, TILAUSTUOTE

49,90 89,90 

Saisiko olla värikäs pöytäliina suloisen vaaleanpunaisella tai raikkaan valkoisella pohjavärillä? Ympäri vuoden runsasta marja- ja hedelmäsatoa tuottava Uusi sato -pöytäliina pitää pöytäsi koreana joka päivä! Akvarellein maalatut kuviot ovat kauniiden värien ilotulitusta ja niitä rauhoittavat vaaleanpunainen sekä valkoinen pohjaväri.

Uusi sato -kuosin kotimaiset pöytäliinat kuuluvat kätevään tilaustuotevalikoimaamme – ylimääräisiä tuotteita ei synny, kun pöytäliinasi valmistetaan juuri sinulle tilauksestasi. Ompelemme tilaamasi pöytäliinan sinulle täällä ihan Vilpolan kotinurkilla. Pöytäliinassa on useita kokovaihtoehtoja, joista löydät varmasti omasi. Tilaustuotteiden toimitusaika noin 2 viikkoa. Pöytäliinan materiaalina on ryhdikäs ja kuosin syvät värit upeasti toistava paksu puuvilla. Uusi sato -pöytäliinojen värivaihtoehtoina ovat raikas valkoinen ja lempeän vaaleanpunainen.

Terhi Laitakarin suunnittelema akvarellein maalattu kuosi on mitä upein pöydän kaunistaja. Kuosi sopii luontoteemoineen niin arkeen kuin juhlaankin – ja miten kaunis Uusi sato -pöytäliina onkaan puutarhajuhlien katseenvangitsijana!

Suomalaista suunnittelua. Avainlipputuote.

Design from finland merkki avainlipputuote

 • Kuosisuunnittelija: Terhi Laitakari
 • Kuosin nimi: Uusi sato
 • Ommeltu: Suomessa
 • Kankaanpainatus: Latviassa
 • Materiaali: paksua 100% puuvillaa
 • Merseroitu
 • Bio Polish -entsyymikäsitelty
 • Avainlippu-merkki
 • Design from Finland -merkki
 • Öko-Tex 100 -sertifikaatti
 • Pesu: konepesu 40 astetta

 

Vilpolan värikäs pöytäliina parasta lähituotantoa!

Tilauksesta valmistettava pöytäliina ommellaan juuri sinua varten ❤. Vilpolan kotikonnuilla Akaassa ommeltu pöytäliina on lähituotantoa parhaimmillaan.

Me Vilpolassa ajattelemme, että pöytäliinan kuuluu olla valmistettu korkealaatuisesta kankaasta. Siksipä pöytäliinamme onkin tehty ryhdikkäästä, merseroidusta puuvillasta. Puuvilla on sopivan tukevaa, joten se pysyy paremmin paikoillaan pöydän pinnalla. Merserointi tuo pöytäliinalle kaunista kiiltoa ja syventää värejä. Kankaalla on myös ympäristöystävällinen Bio Polish-entsyymikäsittely, mikä vähentää kuidun päitä kankaan pinnalla tehden siitä pehmeämmän ja estää nyppyyntymisen. Kaikilla tuotteillamme on Öko-Tex 100- sertifikaatti, joka takaa että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja on ihoystävällinen myös herkälle iholle.

Tilaustuote: Valitse koko ja väri, tilaa pöytäliina ja tuote lähetetään noin 2 viikon kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tilaus sisältää muitakin tuotteita, toimitetaan ne samalla kerralla pöytäliinan kanssa.

Uusi sato -kuosin pöytäliinoilla on Avainlippu- ja Design from Finland -merkit. Lue lisää merkeistä täältä!

Lisätiedot

Koko

150 x 150 cm, 150 x 200 cm, 150 x 230 cm, 150 x 260 cm, 150 x 300 cm, 150 x 350 cm

Väri

Vaaleanpunainen, valkoinen