On aamu, huomenta!

 

Viime kuukausina maailma ympärillämme on kiehunut ja ollut muutoksia täynnä. Elämää mullistavien tapahtumien vastapainoksi tarvitsemme levollisuutta ja hyvää oloa. Vilpolan kevät/kesä 2021-malliston teemana ovatkin rauhalliset, kauniit aamutuokiot, ja niiden keskiössä on koti tai itselle mieluinen paikka, jonka kokee turvalliseksi. Vilpola kohottaa maljan aamuille – maljan, joka on täynnä juuri pavuista jauhettua kuumaa kahvia.

huomenta

On monenmoisia aamuja. Vieraillaan parissa erilaisessa sellaisessa. Yleensä kahvintuoksuiset ja rauhalliset aamut ovat parhaita, jolloin päivä lähtee käyntiin mukavasti ilman kiirettä ja sähellystä. Toisinaan aamut eivät lähde käyntiin niin leppoisissa tunnelmissa. Joskus hässäkkä on päällä heti, kun tajuntaan hiipii vitkastellen ymmärrys siitä, että olet torkuttanut herätyskelloa yli kaiken sallitun, ja kello on ainakin sata. Hyökkäät vaatteisiisi yhdellä sukelluksella. Kahvinkeitin saa osakseen vain yhden kaipaavan silmäyksen ennen kuin vouhotat työpaikalle tukka pystyssä. Pysähdyt läähättäen työpaikan ovella tarkistaaksesi, että oletko lähtenyt matkaan aamutohvelit jalassa, ja roikkuuko mukanasi käsilaukku vai kahvakuula.

Sisälle päästyäsi tuumaat, että aamutohvelit ovatkin mukavammat jalassa ja kahvakuula oikeastaan ergonomisempi kantaa kuin käsilaukkusi ja sisältö on kerrankin täyttä rautaa.

Näillekin aamuille on hyvä antaa sijansa, koska niille on ainakin hauska jälkikäteen nauraa, vaikka sillä hetkellä ei hymy suupieliä koristaisikaan.

 

laadukas tyynyliina, KukkivaRauhalliset ja levolliset aamutuokiot ovat Vilpolan mieleen, niitä Vilpolan kevät/kesä 2021-mallisto rakastaa. Heräämisiä ja hetkiä, jolloin hengähtäminen, maiseman ihailu ja santsikuppi ovat sallittuja. Aamujen rauhasta voi nauttia monella tapaa. Hiljalleen silmiä availlen, ensin siristellen ja ripsien lomasta verhon läpi siivilöityvästä aamun valosta iloiten, raukeasti venytellen ja levänneenä sängystä nousten. Kahvin ja vastaleivotun leivän tuoksusta nauttien. Aamukahvia lempikupista hörppien. Hiljakseen astellen aamukasteiselle nurmelle puutarhaan sen kauneimpia kukkia ihastellen. Tai kenties parvekkeen lepotuolissa rentoutuen torkkupeittoon kääriytyneenä, heräävän luonnon äänistä nautiskellen tai sängyssä lempipussilakanoissa aamupalaa maistellen ja päivän lehteen syventyen. Aamusta voi nauttia miten vain, kunhan sen saa tehdä ilman kiireen tuntua.

 

Vilpolan malliston värimaailma viipyilee aamujen valossa ja luonnon kasvun vuodenajassa. Malliston kuosit tekevät heräämiselle kunniaa.  Kaikki viisi uutta kuosia monine värivaihtoehtoineen ovat kuin uusi aamu, uusi alku – kiireetön, levollinen ja kauneutta täynnä.

 

Tästä pääset Vilpolan uuden malliston aamuihin.

 

Venytellen,

Vilpola

Arkistot