On aamu, huomenta!

 

Viime aikoina maailma ympärillämme on kiehunut ja ollut muutoksia täynnä. Elämää mullistavien tapahtumien vastapainoksi tarvitsemme levollisuutta ja hyvää oloa. Hyvin nukuttu yö, sekä aamulla herääminen virkeänä ja levänneenä vaikuttavat paljon siihen, miten stressaavana ja kuluttavana koemme asiat. Myös turvallisuuden kokeminen nousee erityisen tärkeäksi silloin, kun ympärillä tuulee. Koti tai itselle mieluinen paikka, jossa koet olosi turvalliseksi on jokaiselle hyvin tärkeä olla olemassa. Hienoa on, jos tässä sinulle turvallisessa paikassa voit myös nukkua hyvin ja herätä levänneenä mieleisen pussilakanasetin uumenista. Vilpola kohottaa maljan aamuille – maljan, joka on täynnä pavuista juuri jauhettua kuumaa kahvia.

huomenta, kotimaiset kodintekstiilit

On monenmoisia aamuja. Vieraillaan parissa erilaisessa sellaisessa. Yleensä kahvintuoksuiset ja rauhalliset aamut ovat parhaita, jolloin päivä lähtee käyntiin mukavasti ilman kiirettä ja sähellystä. Toisinaan aamut eivät kuitenkaan starttaa kaikkein leppoisimmissa tunnelmissa. Joskus hässäkkä on päällä heti. Tajuntaan hiipii vitkastellen ymmärrys siitä, että olet torkuttanut herätyskelloa yli kaiken sallitun, ja kello on ainakin sata. Hyökkäät vaatteisiisi yhdellä sukelluksella. Kahvinkeitin saa osakseen vain yhden kaipaavan silmäyksen ennen kuin vouhotat työpaikalle tukka pystyssä. Pysähdyt läähättäen työpaikan ovella tarkistaaksesi, että oletko lähtenyt matkaan aamutohvelit jalassa, ja roikkuuko mukanasi käsilaukku vai kahvakuula.

Sisälle päästyäsi tuumaat, että aamutohvelit ovatkin mukavammat jalassa, ja kahvakuula on oikeastaan ergonomisempi kantaa kuin käsilaukkusi. Ja sisältö on kerrankin täyttä rautaa.

Näillekin aamuille on hyvä antaa sijansa, koska niille on hauska nauraa – jälkikäteen ainakin, vaikka sillä hetkellä hymy ei suupieliä koristaisikaan.

 

huomenta, sininen Peikonpoika pussilakanasetti aamun kajossaRauhalliset ja levolliset heräämiset ovat Vilpolan mieleen. Vilpolan pussilakanat ja tyynyliinat hurraavat ja sanovat kyllä sekä yöunille että päivänokosille. Heräämisiä ja hetkiä, jolloin hengähtäminen, maiseman ihailu sekä santsikuppi ovat sallittuja. Vilpola heräilee hiljalleen silmiään availlen, ensin siristellen ja sitten ripsien lomasta siivilöityvästä aamun valosta iloiten, raukeasti venytellen ja levänneenä sängystä nousten. Kahvin ja vastaleivotun leivän tuoksusta nauttien. Aamukahvia lempikupista hörppien. Toisinaan Vilpola kierähtää sängyn reunalle istumaan, mutta sitten kellahtaa takaisin petiin, koska pehmeissä petivaatteissa on niin turvallista ja suloisen lämmintä. Mukavimmasta heräämisestä voi nauttia miten vain, kunhan sen saa tehdä ilman kiireen tuntua ja turvallisuutta kokien.

 

Vilpolan pussilakanasettien kuvio- ja värimaailmat tarjoavat miellyttäviä heräämisiä. Kuin uusia alkuja – kiireettömiä, levollisia ja kauneutta täynnä.

 

Katso Vilpolan uusimmat pussilakanasetit.

 

Venytellen ja virkistyneenä,

Vilpola

Arkistot