Pussilakanasetti Uusi sato, 3 väriä

99,90 

Skandinaavinen ja raikas Uusi sato -kuosi ihastuttaa akvarellein toteutetuilla kuvioillaan ja syvillä värisävyillään. Terhi Laitakarin suunnitteleman Uusi sato -kuosin vastapoimitut marjat ja hedelmät hehkuvat upeita värejä. Kuosi tulvii raikkaita ja makeita herkkuja: karpaloita, puolukoita, mustikoita, hilloja, omenoita, kaarnikoita, vadelmia… Kotimaisen pussilakanasetin ihoystävällisenä materiaalina on pehmeä ja sileä perkaalipuuvilla. Uusi sato -pussilakanasetissä on kolme näyttävää värivaihtoehtoa: raikas valkoinen, syvä harmaa ja  metsäinen vihreä. Jokaisessa värissä marjat ja hedelmät loistavat upein sävyin!

Suunnittelija tarinoi kuosistaan näin: “Nappaan korin kainaloon ja lähden keräämään maukkainta ja kauneinta uutta satoa: karpaloita, mustikoita, hilloja, vadelmia, puolukoita, omenoita, kaarnikoita… Niiden värit hehkuvat ja kutsuvat maistamaan. Niiden makeus suorastaan pyörryttää. Niistä teen hilloa, mehua ja piirakoita – rakkaudella suloisia makuja.”

Osta itselle tai lahjaksi ❤

Suomalaista suunnittelua. Avainlippu-tuote.

Design from finland merkki avainlipputuote

 • Kuosisuunnittelija: Terhi Laitakari
 • Kuosin nimi: Uusi sato
 • Ompelu: Suomessa
 • Suunnittelu: Suomessa
 • Kankaanpainatus: Latviassa
 • Materiaali: 100 % perkaalipuuvilla
 • Avainlippu-merkki
 • Design from Finland -merkki
 • Öko-Tex 100 -sertifikaatti
 • Easy Care -käsittely
 • Bio Polish -entsyymikäsitelty
 • Pesu: konepesu 60 astetta, suosittelemme pesua ennen käyttöönottoa. Kutistuvuus n. 2 %.
 • Pussilakana 150 x 210 cm ja tyynyliina 50 x 60 cm.
Pehmeä pussilakanasetti hellii ihoa!

Pehmeä pussilakanasetti on ihoystävällinen valinta. Perkaalipuuvillainen pussilakana ja tyynyliina pitävät ihostasi hyvää huolta ja toivottavat unen tervetulleeksi. Perkaalipuuvilla on erittäin sileäpintaista ja iholla ylellisen pehmeän sekä viileän tuntuista. Pussilakanaseteillämme on Öko-Tex 100 -sertifikaatti, joka merkitsee, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja on turvallinen herkällekin iholle.

Perkaalipuuvillan kudonnassa käytetty lanka on tiukkakierteistä ja kangas on tiheään kudottu. Perkaalipuuvillan määritelmään kuuluukin, että sen lankatiheys eli TC-luku (thread count) on suuri, yli 200 lankaa pysty- ja vaakasuunnassa neliötuumalla.

Vilpolan pussilakanasetit ommellaan Suomessa. Kotimaiset petivaatteet tuovat hyvän mielen, kun tiedät olevasi mukana säilyttämässä työpaikat Suomessa.

Kotimaisten pussilakanasettiemme perkaalipuuvillalla on Easy Care -käsittely, mikä tekee materiaalista vieläkin pehmeämmän tuntuisen. Easy Care -käsittely myös vähentää rypistymistä ja tekee siten silityksen tai mankeloinnin helpommaksi. Vilpolan pussilakanoiden yläreunoissa on aukot käsille helpottamaan täkin pujottamista pussilakanan sisään. Kangas on myös käsitelty ympäristöystävällisellä Bio Polish -entsyymikäsittelyllä. Tämä käsittely vähentää kuidun päitä kankaan pinnalla, joten nyppyyntyminen ei ole huolena.

👉 Tyylikkäänä yksityiskohtana pussilakanoissamme on niiden ulkopuolelle ommellut kauniit ja kestävällä tikkauksella tehdyt huivinsaumat. Pussilakanasettimme sisältävät sekä pussilakanan että yhden tyynyliinan. Tutustu myös muihin pussilakanasetteihimme!

Pussilakanaseteillämme on Design from Finland- ja Avainlippu-merkit. Lue lisää merkeistä täältä.

Lisätiedot

Väri

Harmaa, valkoinen, Vihreä

Saatat myös pitää...