Valmisverho Neidonhius 135 x 250 cm

79,90 

Valmisverhossa on yhdistelmäripustusnauha ja mukana silitettävä nauha lyhennystä varten. Verho on päärmätty myös helmasta.

Johanna Aallon suunnittelema Neidonhius-kuosin eteerinen ja hienostunut tyyli sopii kauniisti syysverhoihin. Kuvioaiheen värityksenä on terran sekä okran eri sävyt ja verhon valkoinen tausta tekee ilmeestä raikkaan. Materiaalina on laadukas ja tiheään kudottu perkaalipuuvilla.

Suomalaista suunnittelua.

Design from finland merkki

Varastotilanne:

Varasto loppu

  • Kuosisuunnittelija: Johanna Aalto
  • Kuosin nimi: Neidonhius
  • Valmistus: Espanjassa
  • Materiaali: 100% perkaalipuuvilla
  • Öko-Tex 100-sertifikaatti
  • Pesu: konepesu 40 astetta
  • Yksittäispakattu

Tämä upea syysverho on valmistettu perkaalipuuvillasta, joka on erittäin pehmeää, sileää ja laadukasta puuvillaa. Lanka on tiukkakierteistä ja kangas on tiheään kudottu. Perkaalipuuvillan lankatiheys onkin suuri, yli 200 lankaa pysty- ja vaakasuunnassa neliötuumalla. Valmisverholla on Öko-Tex 100- sertifikaatti, joka takaa että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja on turvallinen ihoakin vasten käytettynä.

Kuviollisen verhon yläreunassa on kätevä 7 cm leveä yhdistelmäripustusnauha, jonka avulla voit ripustaa verhot verhotankoon, verhokoukuilla tai nipsuilla. Kuja verhotangolle leveä; kujaan mahtuu läpimitaltaan max. 40 mm verhotanko. Yhdistelmäripustusnauha on pehmeää, joten verhot laskostuvat kauniisti. Verhon sivut ja alareuna päärmätty. Jos sinun tarvitsee lyhentää verhoa, niin se käy kätevästi ilman ompelukonetta, koska mukana on silitettävä lyhennysnauha. Sen avulla voit lyhentää verhot haluamaasi pituuteen. Taita verhon helma haluamastasi kohdasta ja silitä nauha päärmeeseen. Silityslämpötila max 150 astetta.

Neidonhius- kuosin valmiskapan löydät täältä!

Vilpolan kuosit ovat suomalaista suunnittelua ja niillä on Design from Finland-merkki. Lue täältä lisää merkistä!

Lisätiedot