Valmisverho Herbarium 135 x 250 cm, 2 väriä

Herbarium valmisverho, jossa on yhdistelmäripustusnauha ja mukana silitettävä nauha lyhennystä varten. Verho on päärmätty myös helmasta.

Iiro Ahokkaan suunnittelema Herbarium-valmisverho on ehdoton huoneen ylevöittäjä ja ikkunan kehystäjä. Elegantissa Herbarium-kuosissa on köynnöstävä kuviointi. Valmisverhon upeina värivaihtoehtoina ovat viini ja harmaa. Materiaalina on laadukas perkaalipuuvilla.

Suomalaista suunnittelua.

Design from finland merkki

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

  • Kuosisuunnittelija: Iiro Ahokas
  • Kuosin nimi: Herbarium
  • Valmistus Espanjassa
  • Materiaali: 100% perkaalipuuvilla
  • Öko-Tex 100-sertifikaatti
  • Pesu: konepesu 40 astetta
  • Yksittäispakattu

Tämä kuviollinen valmisverho on valmistettu perkaalipuuvillasta, joka on erittäin pehmeää, sileää ja laadukasta puuvillaa. Lanka on tiukkakierteistä ja kangas on tiheään kudottu. Perkaalipuuvillan lankatiheys onkin suuri, yli 200 lankaa pysty- ja vaakasuunnassa neliötuumalla. Valmisverholla on Öko-Tex 100- sertifikaatti, joka takaa että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja on turvallinen ihoakin vasten käytettynä.

Verhon yläreunassa on kätevä 7 cm leveä yhdistelmäripustusnauha, jonka avulla voit ripustaa verhot verhotankoon, verhokoukuilla tai nipsuilla. Kuja verhotangolle leveä; kujaan mahtuu läpimitaltaan max. 40 mm verhotanko. Yhdistelmäripustusnauha on pehmeää, joten verhot laskostuvat kauniisti. Verhon sivut ja alareuna päärmätty. Jos sinun tarvitsee lyhentää verhoa, niin se käy kätevästi ilman ompelukonetta, koska mukana on silitettävä lyhennysnauha. Sen avulla voit lyhentää verhot haluamaasi pituuteen. Taita verhon helma haluamastasi kohdasta ja silitä nauha päärmeeseen. Silityslämpötila max 150 astetta.

Katso myös Herbarium- kuosin sisustustyyny ja pöytäliina.

Vilpolan kuosit ovat suomalaista suunnittelua ja niillä on Design from Finland-merkki. Lue täältä lisää merkistä!

Lisätiedot

Väri

Harmaa, Viini