Verhot

Syysmallisto tuo tullessaan Vilpolan verkkokauppan valmisverhoihin sekä kappoihin runsaasti värejä  ja upeita kuoseja. Kuosit ovat suomalaista suunnittelua ja ne on ommeltu Suomessa. Vilpolan valmistuotteilla onkin sekä Design from Finland- että Avainlippu-merkki.

 

Verhojen valintaan kannattaa käyttää tovi aikaa. Kun vaihdat verhot, niin kiinnitä erityistä huomiota kuvio- ja materiaalivaihtoehtoihin. Voit leikitellä kuvioiden tyyleillä ja verhojen erilaisella läpikuultavuudella. Paksu puuvilla on peittävämpi ja toistaa kuviot ja niiden värit voimakkaina. Puuvillasekoitteessa puolestaan valo kuultaa kauniisti läpi ja kuviot sekä niiden värit näkyvät himmeämpinä.

Syksymallisto on tuonut tullessaan Vilpolan valikoimiin uudenkokoisen kapan. Korkeutta kapalla on tutut 50 cm, mutta nyt sen leveys on 275 cm. Sen ansiosta saat runsaat verholaskokset  ikkunaasi tai verhokappa sopii koristamaan upeasti leveämpääkin ikkunaa. Keveä kappa on hyvä verhovaihtoehto, kun et halua pitkiä sivuverhoja peittämään ikkunaa, mutta haluat kuitenkin pehmeyttä ikkunasi ilmeeseen.

Näytetään kaikki 13 tulosta