Syksy-talvimalliston tunnelmalliset värit ja upeat kuosit

Ilmavirrat viilenevät, aamuissa on kirpeyttä ja illat tummenevat pehmeään hämärään. Maan tuoksu muuttuu kosteammaksi ja multaisemmaksi, kun luonto valmistautuu lepokauteen. Vuodenajan hiljakseen vaihtuessa oma mielikin alkaa kaivata erilaisia tunnelmia ja värejä sisustukseen. Vilpolan syksy-talvimallisto tarjoilee sisustajalle näyttäviä, kauniita, mielenkiintoisia ja jännittäviä kuoseja eri värityksineen.

Sisustuksen värivirtaukset kulkevat kohti murrettuja värejä. Nyt ei turvauduta vain yhteen tai kahteen väriin, vaan väreillä voi leikkiä. Valkoisesta tulee luonnonvalkoinen tai beige. Vihreä tummenee sammaleiseksi ja metsäiseksi. Yönsininen ja tummanruskea ovat mukana väripaletissa herkullisine sävyineen. Terra ja okra tarjoilevat lämpöä sekä valoa.

 

Vilpolan beige Lady Rose

Iiro Ahokkaan Lady Rose-kuosista ei saa tarpeekseen. Sitä katsoessaan miettii, että mikä on sen taika: se on samaan aikaan rauhallinen ja jännittävä. Se on graafinen, eleetön, ei esittävä ja esittävä. Sen tyylissä on mennyttä maailmaa ja nykyhetkeä – art decoa tuotuna tähän päivään. Rauhaa ja harmoniaa kaipaava valitsee Lady Rosen beigen sävyisenä, valoa ja rytmiä etsivä puolestaan valitsee keltaisen värin. Iiro Ahokas sanoo kuosistaan, että siinä muistellaan kaukomaiden valloituksia ja kuosin ilmeessä onkin aimoannos itämaista henkeä. Tutustu kuosiin täällä.

 

Vilpolan ruskea Peikonpoika-kuosi

Peikonpoika-kuosi on Terhi Laitakarin käsialaa ja siinä lymyillään metsässä. Tämäkin on kuosi, jota on pakko palata katsomaan uudelleen ja uudelleen. Kuosi tarjoilee muhkeita syksyn värejä: syvän metsäisen tummanvihreän, kirkkaan pakkasyön sinisen ja kaarnaisen, maanläheisen ja herkullisen suklaisen tummanruskean. Kuosin kuvio on jännittävä, mielenkiintoinen ja kauniisti akvarellein toteutettu. Syksyinen sienimetsä antaa piilopaikkoja peikonpojalle ja sienestäjälle korin täyteen satoa. Tutustu Peikonpoika-kuosin tuotteisiin täältä.

 

vilpola doina-kuosi

Doina-kuosin köynnöstävä kuviointi on rauhallinen katsoa. Myös värimaailma on rauhallinen ja levollinen: harmaa-vaaleanpunainen tai terra ripauksella beigeä. Tässä kuosikuviossa on myös hiukan itämaista vivahdetta skandinaaviseen tyyliin toteutettuna. Terhi Laitakarin suunnittelemaan Doina-kuosin kiemurteleviin köynnöksiin pääset tutustumaan tästä.

 

syksy/talvimallisto

Taivaan täydeltä-kuosi on hyvin graafinen ja minimalistinen. Sen mustan, harmaan ja valkoisen sävyt lisäävät graafista ilmettä.  Vaikka kuosissa on tosiaankin virkistäviä pisaroita taivaan täydeltä, niin toisaalta kuvio on vain graafinen pinta ilman selkeää kuviota. Tämä akvarellein toteutettu kuosi on yhtä aikaa sekä rauhallinen että voimakas. Kuosin on suunnitellut Terhi Laitakari ja pääset tutustumaan kuosiin ja siitä tehtyihin tuotteisiin täältä.

 

harmaa kangas

Vilpolan syksy-talvimallistossa on myös kuoseja ja värityksiä, joita on tarjolla ainoastaan kankaina. Kangasostoksille pääsetkin jälleenmyyjiemme kautta ja täältä pääset etsimään lähimmän Vilpolan jälleenmyyjäsi. Lady Rosesta vain kankaana on saatavilla harmaa väritys ja siihen pääset tutustumaan tästä. Irina Ylänteen suunnittelema höyhenen kevyt Plumes-kuosi värityksineen on ostettavissa ainoastaan kankaana jälleenmyyjiltämme. Plumes-kuosin värivaihtoehtoina on ihanan valoisa okra ja lempeä beige. Plumes-kuosin kauniisiin höyheniin ja graafiseen ilmeeseen pääset tutustumaan täältä.

Vilpolan uusi mallisto on mielenkiintoinen ja jännittävä tutkimusmatka kauniisiin kuoseihin ja upeisiin väreihin. Toivottavasti matka on yhtä mieluinen sinulle kuin se on meille!

Vilpolan tiimi

 

Arkistot